Politică

Scandal în USR: Viceprimarul exclus Alexandru Gâdiuță amenință că merge în instanță și la DNA, împotriva lui Vlad Voiculescu și Alin Stoica

Alexandru Gâdiuță, viceprimarul sectorului 6, exclus luni din USR, amenință că îi dă în judecată pe colegii care au aprobat excluderea sa, Alin Stoica, președintele USR Sector 6 și Vlad Voiculescu, președintele USR București.

Gâdiuță îi acuză de calomnie pe cei doi lideri USR, în contextul declarațiilor făcute în comunicarea cu presa. Voiculescu și Stoica au declarat, marți, că excluderea lui Gâdiuță are legătură cu o plângere la DNA pentru suspiciuni de corupție, mai exact că ar fi ajutat firma unui coleg de partid să obțină contracte prin achiziție directă la prețuri supradimensionate. La rândul său, Gâdiuță amenință acum că face plângere la DNA împotriva lui Alin Stoica.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button