PoliticăSocialȘtirile 60m.RO

Ringo Dămureanu, la Știrea Zilei: românii vor un vaccin făcut la Institutul Cantacuzino. Românii au încredere în România

Invitatul emisiunii Știrea Zilei din data de 6 ianuarie a fost Ringo Dămureanu, deputat în Parlamentul României și vicepreședinte al Partidului Alianța pentru Unirea Românilor.

Cu privire la vaccinarea anti-covid, Ringo Dămureanu este de părere că vaccinarea nu trebuie să fie obligatorie: „dacă vaccinul are o componentă necunoscută, care ar putea cauza moartea a o parte din oamenii care s-au vaccinat, cum ar putea oamenii să fie vaccinați împotriva voinței lor? ”.

Singurul lucru care nu este permis într-o democrație autentică este ca prin votul democratic să fie luată viața cuiva. Altfel spus, fiecare cetățean este liber să decidă pentru viața lui mai susține deputatul Ringo Dămureanu în emisiunea moderată de Doina Grosu.

„Foarte mulți români spun că dacă vaccinul ar fi făcut la Institutul Cantacuzino, în cel mai scurt timp s-ar vaccina. Românii au încredere în România. Românii au încredere în medicina românească, în specialiștii români. Institutul Cantacuzino este un brand cu care Românie se mândrește oriunde în lume, o instituție de cercetare-dezvoltare cu o istorie deosebită”, mai spune vicepreședintele Alianței pentru Unirea Românilor în aceeași emisiune.

Totodată, Ringo Dămureanu consideră că urgența cu care s-a votat noul guvern a fost pentru a începe cât mai repede vaccinarea.

Emisiunea Știrea Zilei din 6 ianuarie poate fi urmărită aici

Back to top button