Prefectul Capitalei este mulțumit de modul în care a gestionat jandarmeria protestul

Distribuie acest articol!

Prefectul Capitalei Alin Stoica susține că jandarmeria a dat dovadă de profesionalism în gestionarea protestelor, iar cei vinovați de incidentele de la protest vor plăti. Protestatarii anti-restricții au avut confruntări violente cu jandarmii, în Capitală. În urma acestor incidente violente, cel puțin 10 persoane au fost reținute, dar jandarmii continuă identificarea acestora.

Cei care instiga la nerespectarea masurilor punand in pericol sanatatea romanilor, cei care instiga la violenta impotria organelor de ordine ale statului, cei carora le pasa mai mult de promovarea propriei imagini decat de interesul general al romanilor si al statului nu sunt patrioti.

Sunt patrioti cei care au protejat statul de drept, cei care au refuzat sa raspunda la provocari pentru a nu pune in pericol oamenii care manifestau pasnic.

De asemenea, le multumesc tuturor celor care respecta masurile si care inteleg ca disconfortul creat de acestea este un pret mic pentru sanatatea si viata celor dragi”, a spus Alin Stoica pe pagina sa de Facebook.


Distribuie acest articol!
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: