JUSTIȚIEPolitică

Percheziții DNA la Administrația Spitalelor București: mite uriașe încasate de protejata lui Vlad Voiculescu

Procurorii DNA efectuează percheziții la Administrația Spitalelor din București. Sunt vizate persoane din conducerea instituției, iar procurorii au informații că acestea ar fi primit sume uriașe drept mită.

Sunt vizate persoane din conducerea instituției pentru acuzații de luare de mită. Ar fi primit mită în două tranșe, o dată 20.000 de euro, a doua oară peste 300.000 de lei pentru acordarea de contracte de achiziții.

Administrația Spitalelor din București este condusă de către directorul Oana Gabriela Sivache și adjunctul Cristian Plută. Oana Gabriela Sivache este cunoscută ca protejata lui Vlad Voiculescu, fostul ministru al Sănătății din partea USR.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Un comentariu

  1. Bravo baieti… Dati in coruptii care au nenorocit Romania: USR-istii… Patri(H)otii de la grupul de crima organizata psd si satelitii lor(pnl, udmr, aur)va apreciaza, va promoveaza, si va… MITUIESC cu sume grase sifonate de la bugetul public…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button