Știrile 60m.RO

Nicolae Voiculeț: Pentru mine românii nu sunt un simplu număr, sunt “Numărul de AUR”!

AUR este partidul care li adresează tuturor românilor, deopotrivă tinerilor și visătorilor, patrioților și creștinilor ortodocși, dar și celor care sătui de ceea ce se întâmplă în țară, vor să plece peste hotare. Declarația îi aparține artistului de excepție, Nicolae Voiculeț (AUR).

Acesta a subliniat, într-un interviu pentru Cronica Română, că România avea nevoie de o soluție „radicală” pentru că membrii și susținătorii AUR vor să facă dreptate. Totodată, faptul că oamenii au pus ștampila pe singurul partid antisistem a fost o reacția la modul în care a fost guvernată țară, de „restricțiile de tot felul, de ieșirile dictatoriale zilnice ale lui Klaus Iohannis și de fraudele comise de un guvern nevotat de nici un român”.

Noi venim de jos dintre oameni și știm cum este când cineva se joacă cu răbdarea și entuziasmul tău

„Noi nu suntem militanți și patrioți de ieri de azi.. avem aceste convingeri și trăiri pe care le-am arătat de mult timp, dar nu toți au avut ochi să le vadă. De aceea nu ne-am sfiit să ridicăm vocea adevărului deasupra minciuni incorect politice, având un discurs național în care credem, mesaj pe care liderii celorlalte partide se tem să-l asculte și să-l abordeze”, a subliniat artistul.

Viitorul nostru politic a-nceput să fie scris cu litere de aur, pentru că este viitorul românilor și al României

„Noi cei din AUR suntem un glas încă în formare, dar cu sonorități înalte de autentic, care am scos din Parlament 3 partide, conduse de doi foști premieri și un fost președinte, care au adunat, în total, optsprezece ani de guvernare a României. Secțiunea de Aur a României sunt oamenii ei, iar cel care acum ne reunește în această stare, este electromagnetistul George Simion”, a conchis Nicolae Voiculeț.

Back to top button