Politică

Nicușor Dan, sluga perfectă a liberalilor

Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a declarat, vineri, că a trimis organizaţiei PNL Bucureşti raportul în 10 puncte pe urgenţe administrative solicitat de liberali, menţionând că este vorba despre o situaţie „la zi” cu ceea ce a făcut.

Nicușor Dan este sluga perfectă a Partidului Național Liberal încă de la numirea sa în funcția de primar general al Capitalei. Pe lângă faptul că a pus toți oamenii PNL în funcții cheie din administrația locală, companiile municipale sunt căpușate de liberalii lui Nicolae Ciucă. La Societate de Transport București avem jafuri de milioane, iar Nicușor Dan girează corupția directorului Adrian Criț. Mai mult, Nicușor Dan a semnat o scrisoare de garanție falsă pentru achiziția a 100 de tramvaie de la Astra Arad, astfel a păgubit bugetul STB și al PMB cu sute de milioane de lei.

De la preluarea funcției de primar al Bucureștiului, Nicușor Dan a fost perceput ca un om cu o abordare slugarnică și orientată spre blocarea tuturor proiectelor de dezvolarea ale municipiului București, demonizând dezvoltatorii imobiliar. Bucureștiul a rămas a doua cea mai aglomerată capitală a lumii la orele de vârf, potrivit TomTom.

Topul aglomerărilor urbane din lume cu cel mai groaznic trafic la orele de vârf: București este pe locul doi, după Bogota, statisticile TomTom arătând că bucureșteanul mediu își pierde anual 107 ore (adică patru zile și ceva), în trafic, asta dacă are de mers în medie 10 kilometri până la birou.

Nicușor Dan a sacrificat necesitățile cetățenilor Capitalei în favoarea agendei Partidului Național Liberal.

Primarul Dan a dat semne de nepotism și impostură, plasând persoane afiliate PNL în poziții cheie din administrația locală, în detrimentul celor mai calificați specialiști. Acest comportament ne arată că deciziile majore ale Primăriei București sunt acum dictate de interesele PNL, nu de nevoile cetățenilor.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Comentarii

  1. Nicușor Dan a semnat o scrisoare de garanție falsă pentru achiziția a 100 de tramvaie de la Astra Arad – scrisorile de garantie sunt emise de institutii financiare( banci, IFN-uri)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button