Marius Lulea: PSD se pregătește de guvernare cu PNL! USL nu a murit niciodată

Distribuie acest articol!

Vicepreședintele AUR, Marius Lulea, afirmă că deține informații cum că PSD se pregătește să guverneze cu PNL, în fapt USL nu ar fi murit niciodată, fiind perfect înțeleși cu Pro România, ALDE și PMP.

„PSD se pregătește de guvernare cu PNL. USL nu a murit niciodată, erau perfect înțeleși, inclusiv cu Pro România, ALDE și PMP. Sistemul controla perfect avuția românilor ținuți în sărăcie. Cîțu l-a dat afară pe Stelian Ion tocmai pentru a determina această ruptură, dar nu că așa a gândit el, căci el nu prea gândește, ci pentru că așa i-au spus sfătuitorii. Acum PSD este o simplă anexă a lui Klaus Iohannis și acest lucru de când Dăncilă a făcut blat cu el. Sunt sceptic că PSD îl va demite pe Cîțu, speră într-o minune salvatoare din care partidul să nu iasă șifonat(că sifonat este de banii de la AEP).”, a declarat vicepreședintele AUR pentru 60m.ro.

Marius Lulea spune că nu există o alianță cu USRPLUS ci doar puncte de interes comune cum ar fi: alegerea primarilor în două tururi, reducerea numărului de parlamentari și eliminarea subvenției publice dată partidelor.

„USR are multe defecte, dar cu siguranță nu are oameni proști, ori Cîțu și compania așa credeau. Se încearcă acum o retorică care să dezbine decizia comună de demitere a lui Florin Cîțu, dar la AUR nu va ține, răul suprem sunt PSD și PNL, iar Florin Cîțu instrumentul de lucru. Haideți să terminăm mascarada aceasta mai repede, se face mult rău țării și românilor sărăciți. Nu e vorba de nici o alianță, dar asta nu înseamnă că nu vom lua decizii comune dacă ele sunt bune pentru țară precum alegerea primarilor în două tururi, reducerea numărului de parlamentari, eliminarea subvenției publice dată partidelor, ș.a.m.d….”, a mai spus Marius Lulea.


Distribuie acest articol!
%d blogeri au apreciat: