George Simion: Ca sa fie toţi lămuriţi: nu ne-am aliat şi nu ne vom alia niciodată nici cu USR. Singura alianţă pe care o avem e cu românii

Distribuie acest articol!

Copreşedintele AUR George Simion afirmă că partidul său nu s-a aliat cu USR PLUS, ci „cu românii” şi de asemenea, precizează că Guvernul Cîţu va cădea.

„Aşa cum le-am promis românilor, premierul Cîţu cade. Numărătoarea inversă a acestei guvernări dezastruoase de la Palatul Victoria a început din momentul în care AUR a anunţat moţiunea de cenzură. Vom face tot ce depinde de noi, vom trece peste orice bariere şi vom acţiona cu determinare pentru a le răspunde astfel românilor care ne cer de luni de zile să îi scăpăm de nenorocirea aceasta de premier care s-a înstăpânit la Palatul Victoria. Cîţu, fă-ţi bagajele! Românii nu te mai vor!”, a scris Simion pe pagina sa de Facebook.

Acesta a precizat că AUR nu s-a aliat şi nu se va alia niciodată cu USR PLUS.

„Ca sa fie toţi lămuriţi: nu ne-am aliat şi nu ne vom alia niciodată nici cu USR. Singura alianţă pe care o avem e cu românii iar românii ne cer sa facem cu adevărat opoziţie şi să scăpăm ţara de Cîţu şi toţi miniştrii lui. Cine va zice altceva vrea sa îl salveze pe Cîţu”, a precizat George Simion.


Distribuie acest articol!
%d blogeri au apreciat: