Politică

Marcel Ciolacu și-a modificat CV-ul, dar nu lămurește suspiciunile privind studiile sale

Noul premier PSD a dat câteva explicații privind traseul său educațional, imediat după votul de învestitură din Parlament, fără a lămuri însă suspiciunile că a urmat studii postuniversitare, potrivit CV-ului, fără a fi avut licența.

Liderul PSD s-a înscris la studii postuniversitare în 2003 înainte de a obține diploma de licență în 2004, document obținut la o distanță de nouă ani de la absolvirea unei facultăți private, autorizată provizoriu.

Marcel Ciolacu și-a modificat CV-ul în care acum nu mai apare că a făcut studii postuniversitare între 2003 și 2004, find menționat doar anul 2004.

După votul de învestitură, Marcel Ciolacu le-a spus jurnaliștilor că decizia privind finalizarea studiilor i-a aparținut și a avut în vedere prioritățile familiale.

Ciolacu recunoaște: „La doctorat am fost exmatriculat. E singurul lucru neterminat din viața mea.”

Nimeni nu a văzut diploma de Bacalaureat a premieruluui Ciolacu. Deși presa a făcut presiuni asupra sa, Ciolacu evită să răspundă la întrebările sensibile.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button