LA MIȘTO. Orban dă bătrânilor: masă pe zi de 6 lei. Voi ce mâncați de 6 lei?

Nu îi doare gura și oricum nu dau de la ei: premierul României a anunțat cu mare fast că oferă fiecărui bătrân din România o masă pe zi, dar care costă doar 6 lei.

Întrebare: voi ce mâncați de 6 lei?

O să spuneți că este o glumă, dar nu este. Cam cât plătește Orban pe o masă într-o zi oarecare, vor primi bătrânii amărâți ai României într-o lună.

Dar să înțelegem de ce: premierul României nu știe cât costă o pâine, ce să mai spunem de o masă. Asta deoarece el nu plătește masa atunci când iese la un restaurant ci tot felul de indivizi dubioși abonați la banul public sau la funcțiile publice.

Banii nu se duc la toți bătrânii și sunt promiși în campania electorală, deci nu dați ci promiși. Ca să te încadrezi trebuie să trăiești în mizeria creată de ei: sub 750 de lei pe lună.

De unde ar veni acești bani? Doar nu de la PNL, PSD sau USR, partide ce oferă doar pensii speciale de zeci de mii de lei la politicieni.

Banii ar trebui să vină de la Uniunea Europeană.

Atât merită pe zi un român: 6 lei pe zi. Orbane, tu reușești să mănânci de 6 lei pe zi?

Va veni vreun leu luna aceasta, înainte de data alegerilor? Cu siguranță că nu.

„Este o bătaie de joc la adresa românilor din partea partidelor parlamentare. Ludovic Orban cheltuie la masă, la restaurant, o singură dată, sute de lei. Practic cât dă el la o masă oferă bătrânilor să se descurce vreo 2-3 luni.

Este ofensator să arunci resturi la bătrâni, trebuie să îi respectăm, nu să ne batem joc de ei.

AUR va schimba acest lucru, vom propune pensii decente pentru fiecare român prin tăierea finanțării partidelor politice” a declarat Florin Codreanu, candidat AUR în Teleorman, pentru redacția 60m.ro .

%d blogeri au apreciat: