Iohannis a intrat în panică: Pică Guvernul(…) Conferință la ora 18.00

Distribuie acest articol!

Miercuri, de la ora 18:00, Klaus Iohannis va susține declarații de presă , potrivit  scandalului politic din cadrul coaliției de guvernare.

Ședința de guvern care a început la ora 11:00 a fost întreruptă, după ce premierul Florin Cîțu a dorit să introducă pe ordinea de zi suplimentară programul de investiții de 50 de miliarde „Anghel Saligny”.

Cei de la USR PLUS s-au enervat și au amenințat că vor depune o moțiune de cenzură dacă se adoptă proiectul, acuzând faptul că nu există avizele necesare, conform unor surse guvernamentale.

Aceștia au explicat că proiectul poate fi adoptat fără avize în baza HG care reglementează procedura de avizare și care „nu lasă loc pentru a bloca activitatea executivului”.

Copreședintele USR PLUS Dacian Cioloș a declarat, miercuri, că nu vor depune moțiune de cenzură, însă miniștrii formațiunii sale politice se vor retrage din Guvern dacă nu sunt respectate solicitările privind desființarea Secției speciale de investigare a magistraților și negocierea noului program tip PNDL, numit “Anghel Saligny”.


Distribuie acest articol!
%d blogeri au apreciat: