Știrile 60m.RO

Ioana Ramona Bruynseels (AUR): Decizia comasării alegerilor a venit în plic de la Bruxelles, iar ghioceii de la PSD și PNL s-au executat

Oligarhia de la Bruxelles dictează românilor cu cine să voteze. Declarațiile lui Manfred Weber ne arată că decizia comasării alegerilor europarlamentare cu localele și mutarea alegerilor prezidențiale în septembrie a venit în plic de la Bruxelles, iar ghioceii de la PSD și PNL s-au executat. Bruxelles-ul a consființit refacerea partidului unic PSD-pnl, la fel ca în perioada de tristă amintire a anilor 90. PNL nu mai există ca partid, fiind doar o balama a PSD și a fostului PDL.

Suntem membri UE din 2007 însă nici acum nu am fost primiți în Schengen. Ce ne spune asta? Trăim în sclavie sau suntem conduși de proști? 17 ani de amărăciune și umilințe la porțile Europei. Bine că l-au invitat la București pe groful Karl Nehammer să ne țină lecții de democrație, în timp ce pe la spate Austria face afaceri de miliarde cu Rusia.

Coaliția toxică PSD-pnl o susține la conducerea Comisiei Europene pe Ursula von der Leyen, care nu face altceva decât să falimenteze România și Uniunea Europeană. De când a fost numită în funcție această doamnă, Uniunea Europeană o duce din ce în ce mai greu, iar continuarea politicilor Green Deal și a achizițiilor comune de sute de miliarde de euro nu va duce decât la un dezastru economic.

Distrugerea agriculturii Uniunii Europene este opera acestei doamne, Ursula von der Leyen. De ce credeți că fermierii europeni au ajuns să ardă steagul UE? Din cauza acestei oligarhii de la Bruxelles, care nu face altceva decât să distrugă tot ce s-a construit în ultimii 30 de ani. Sub Ursula von der Leyen cetățenii europeni au sărăcit, inflația a crescut alarmant, iar economia UE se prăbușește. ‼️Un vot pentru lista blocului PSD-pnl la alegerile europarlamentare înseamnă menținerea la putere a actualei oligarhii patronate de Ursula von der Leyen. AUR va face dreptate pentru România și va reprezenta țara cu demnitate la Bruxelles.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button