Politică

George Simion: „Să fie clar, la nivel naţional nu ne aliem nici cu PSD, nici cu PNL”

Preşedintele AUR, George Simion, a declarat joi, într-o conferinţă de presă susţinută la Craiova, că la nivel naţional partidul pe care îl conduce nu va face alianţă, nici cu PSD, nici nu PNL.

De asemenea, George Simion, a afirmat că AUR nu va face alianţă cu aceste partide nici la nivelul judeţului Dolj.

„Ce alianţă politică preelectorală şi postelectorală să facem cu hoţii? Să fie clar, la nivel naţional nu ne aliem nici cu PSD, nici cu PNL şi nici la nivelul judeţului Dolj nu ne aliem nici cu PSD, nici cu anexa şi brelocul PSD de aici din Dolj numit PNL. Exclud această variantă”, a subliniat Simion.

Despre formarea Alianţei Dreapta Unită anunţată recent de liderii USR, Forţa Dreptei şi PMP, George Simion a afirmat că va fi greu ca aceasta să treacă pragul electoral de 8%.

„Le urez succes în a trece pragul electoral. Va fi o adevărată provocare. Ei, teoretic, sunt compuşi din trei forţe politice, practic au o problemă, pentru că respectivul domn care spune că este preşedinte la PMP, nu este preşedinte la PMP recunoscut în acte, nu figurează în registrul partidelor politice şi din ce am văzut până acum la Tribunalul Bucureşti, nu există o asemenea alianţă. Dacă va exista compusă din trei partide politice, vor avea un prag de 8%. Le urez succes, dar vor avea mari probleme în a trece pragul electoral”, a mai afirmat liderul AUR.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button