George Simion: AUR luptă până la capăt pentru libertate. Dacă e nevoie, ne legăm în lanțuri în Parlamentul României pentru a opri discriminarea pe bază de vaccinare

Distribuie acest articol!

George Simion a luat atitudine cu privire la dictatura sanitară și s-a pronunțat împotriva oricărei discriminări pe motive sanitare. Liderul AUR a subliniat că lupta Alianței pentru Unirea Românilor pentru libertate nu se oprește aici : Dacă e nevoie, ne legăm în lanțuri în Parlamentul României pentru a opri discriminarea pe bază de vaccinare.

„Suntem împotriva oricărei forme de discriminare. Majoritatea românilor au trecut prin boală, au anticorpi necesari au protecția necesară mult mai de durată și mult mai sigură decât aceste feluri experimentale.  Vom fi suficient de vocali astfel încât aceste măsuri și pașaportul verde să nu se introducă în țara noastră”, a spus George Simion, la Antena 3.

Liderul AUR se critică dur instaurarea dictaturi medicale, subliniind că suntem stăpâni pe propriul nostru corp și nu putem fi discriminați în funcție de administrarea unui ser experimental.

O să ne luptăm și dacă e nevoie ne legăm în lanțuri în Parlamentul României pentru a opri discriminarea pe bază de vaccinare. Se încearcă pe baza unor noțiuni nobile precum sănătatea, siguranța să ni se dea calificative ‘tu ești bun că te-ai vaccinat, tu nu ești bun că nu te-ai vaccinat’. Şi vom ajunge poate la felul de a primi punctaj ca în China, o societate foarte bine controlată pe baza felului în care respecți regulile impuse de Guvern. Noi în România cel puțin avem o experiență care ne face să fim sceptici la ceea ce Guvernul ne ordonă și ne gândim de două ori dacă se acționează înspre binele nostru”, a mai declarat liderul AUR.


Distribuie acest articol!
%d blogeri au apreciat: