Social

FOTO* Captură impresionantă de droguri la ARAD: Kilograme de droguri comandate prin DarkNET

Polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Arad coordonat de către comisar-șef de poliție Cosmin Popovici, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – B.T. Arad, au efectuat două percheziții domiciliare în municipiul Arad, într-un dosar de trafic de droguri, în urma căruia un bărbat a fost arestat preventiv.

La data de 8 martie 2021, polițiștii și procurorii au pus în aplicare două mandate de percheziție domiciliară, în municipiul Arad, în urma unor informații furnizate de polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Arad, la domiciliul unui bărbat în vârstă de 28 de ani, bănuit de trafic internațional de droguri de mare risc și trafic intern de droguri de risc și mare risc.

Din cercetări, a reieșit că bărbatul și-ar fi desfășurat activitatea infracțională pe rețeaua darknet, folosind ca metodă de plată criptomonedele.

În urma activităților, au fost descoperite și indisponibilizate 3.024 de grame de amfetamină, 17 grame de cocaină, 1.000 de timbre LSD, 46 de grame SPEED, 27 de plante de cannabis, 3 cântare de mare precizie, 2 corturi indoor, precum și mai multe obiecte folosite pentru creșterea și îngrijirea plantelor.

În baza probatoriului administrat în cauză, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, ulterior fiind emis pe numele său un mandat de arestare preventivă, pentru 30 de zile, de către magistrații Tribunalului Arad.

Echipa coordonată de către comisar-șef de poliție Cosmin Popovici a beneficiat de suportul specializat al Direcției Operațiuni Speciale din Poliția Română.

La acțiune au participat și polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Arad.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.
Back to top button