Știrile 60m.RO

Directoarea Școlii Nicolae Titulescu, unde un copil a fost violat de colegi, a demisionat

Directoarea Școlii Nicolae Titulescu din Capitală, unde un copil a fost violat de colegi, a demisionat, marți. Corpul de Control al Ministerului Educației a fost trimis la unitatea de învățământ.

Surse oficiale au declarat, pentru MEDIAFAX, că directoarea Școlii Nicolae Titulescu din Capitală și-a înregistrat marți demisia din funcție. Urmează ca Inspectoratul Școlar al Municipiului București să numească un director interimar.

Context

Mai mulți părinți s-au adunat încă de luni în fața Școlii Nicolae Titulescu, din Sectorul 1 al Capitalei, după ce în spațiul public au apărut informații că un elev din clasele primare a fost violat de două ori în toaletă, de către colegi mai mari. Băiețelul violat are acum 10 ani, iar la prima agresiune ar fi avut doar 8 ani.

Ministerul Educației și Inspectoratul Școlar al Municipiului București nu au fi fost informate despre niciuna dintre cele două situații.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button