Politică

Daniel Gheba (AUR): Guvernul Ciolacu vrea să distrugă agricultura și sectorul construcțiilor

Deputatul AUR de Dolj, Daniel Gheba, anunță că guvernul Ciolacu vrea să distrugă două ramuri economice importante, cum ar fi construcțiile și agricultura, prin eliminarea facilităților fiscale.

„Guvernul își propune să elimine facilitățile fiscale din construcții, agricultură și industria alimentară!

Acestea sunt ramuri esențiale de care depinde buna dezvoltare a țării. O eliminare a facilităților fiscale va conduce la efecte adverse precum micșorarea salariilor nete ale angajaților din domeniile prezentate mai sus, sau ar obliga patronii să mărească brutul pentru a putea menține salariile angajaților lor la același nivel. Ceea ce ar pune o altă presiune pe angajatori.

O altă problemă care se naște în urma acestei măsuri este deficitul de personal interesat de a munci în aceste domenii ale construcțiilor, agriculturii sau al industriei alimentare. O lipsă de personal care se va acutiza atunci când patronii vor fi presați să reducă personalul sau angajații nu se vor mai orienta către aceste joburi pentru că salariile nu vor mai fi la fel de atractive ca până acum.

O altă propunere antinațională care este propusă de PSD-PNL. Dacă vor economii atunci ar putea elimina câteva sute de mii de funcționari publici inutili, dar nu vor asta, pentru că acei funcționari publici le asigură masa electorală necesară pentru a se menține în funcțiile publice, de unde ne fac nouă viața grea !

AUR este singurul partid parlamentar care vine cu soluții practice pentru România!

Împreună reconstruim România.”, a declarat deputatul AUR, Daniel Gheba.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button