Politică

Cozmin Gușă îl distruge pe CTP: Se remarcă călcând pe cadavre. Grețos și jegos!

Gazetarul Crististian Tudor Popescu a spus că academicianul Constantin Bălăceanu-Stolnici, cel care a murit la vârsta de 100 de ani, a fost ”cel mai vomitiv” turnător la Securitate. Analistul politic Cozmin Gușă susține că CTP se remarcă ridicându-se pe cadavre în ”mod jegos și grețos”.

”Așa gândește jurnalistul-divă, de tip tembel, pe numele lui de scenă zis CTP. Bălăceanu-Stolnici a fost informator, e drept, dar în același timp un intelectual cu gândire înaltă și nuanțată, adică ceva unde CTP nu are acces. Pentru greșeala de a fi fost informator al Securității, una impardonabilă în cazul său, a fost condamnat public în timpul vieții, dar azi a murit, iar “cioroii” de tip CTP vor să se remarce declamând călare pe cadavru. Grețos și jegos!

E un avertisment oricum pentru prietenii actuali ai CTP-ului ce-au fost și ei informatori ai Securității, deci alde Hurezeanu și Pleșu, trebuie să vă luați măsuri din timp! Poate îl denunțați chiar voi pe ipochimen primii, nu așteptați să vă bălăcărească el chiar de la propriul catafalc, dacă e suficientă lume de față, plus presa, CTP se poate transforma rapid din bocitor în denunțător!”, scrie Cozmin Gușă.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Un comentariu

  1. Oprobriul public nu este suficient, afecteaza doar manria… Ar fi fost normal sa-si faca „mea culpa” public. Nu-mi amintesc sa o fi facut , poate ma insel. Dumnezeu s il ierte! Altfel, e usor sa o facem noi pe iertatorii dar nu este al nostru a face acest lucru. Sa il ierte urmasii celor care au avut de suferit din cauza turnatoriilor…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button