PoliticăȘtirile 60m.RO

Claudiu Târziu: am fost mandatați de popor să nu facem alianțe cu hoții

Prezent în cadrul unei emisiuni TV (Antena 3) și răspunzând unei întrebări adresate din partea unui viitor parlamentar PNL, copreședintele AUR, Claudiu Târziu, a reiterat faptul că AUR a fost mandatat de către popor să nu facă alianțe cu hoții care se află în parlament.

Claudiu Târziu a vorbit și despre susținerea românilor: „nimeni nu ne lua în calcul deoarece clasa politică este ruptă de realitate, trăiește în bula ei, nu are legătura cu alegătorii. Tocmai de aceea nu au știut care sunt durerile românilor, le-au ignorat.

Pe de altă parte s-a practic o campanie de ignorare, de biocot general din partea presei: s-a pus problema în redacții ca să nu se vorbească despre AUR.

Noi am făcut campanie serioasă, cu mii de membri, am fost din ușă din ușă.

AUR s-a finanțat din buzunarele proprii. Am avut 200 000 de euro ce au provenit din donații și contribuții ale candidaților.

Aveam 5 000 de membri și de câteva zile au fost cereri pentru 15 000 de adeziuni.

Am avut o campanie foarte bună pe online.

Noi nu am fost împotriva măștii ci am cerut să se respecte drepturile și libertățile românilor. Noi suntem împotriva hoției. Guvernul liberal a luat măsuri excesive și pe care le-au reproșat și alții din societatea civilă” a declarat Claudiu Târziu.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.
Back to top button