Politică

Ciolacu se vede cu omul Rusiei la București

Marcel Ciolacu preferă să primească sfaturi de la omul Rusiei la București. Marioneta Kremlinului, respinsă de Bruxelles, președinta SOS România, Diana Șoșoacă, a fost invitată la Palatul Victoria să ia parte la consultările pe tema datei alegerilor prezidențiale de către Marce Ciolacu. Invitația a fost făcută chiar de prim-ministrul Marcel Ciolacu, care nu l-a chemat pe președintele PNL, Nicolae Ciucă. Motivul? Liderul social-democraților știe deja care este poziția liberalilor cu privire la această chestiune. Diana Șoșoacă și Marcel Ciolacu se vor întâlni, luni, la ora 15.00.

Diana Șoșoacă și Luis Lazarus, cei doi europarlamentari SOS, nu au fost primiți în grupul Suveraniști din Parlamentul European, la care au încercat să adere din cauza opoziției partidului german Alternative fur Deutschland (AfD), au declarat pentru 60M.RO surse de la Bruxelles. Informația a fost confirmată și de europarlamentarul AfD Cristine Andreson.

”Am avut o discuție cu cei de la SOS și am luat decizia în unanimitate să nu îi primim în grup. Aș prefera să nu discut motivele respingerii”, a declarat Anderson.

Diana Șoșoacă participă frecvent la evenimente organizate de ambasada Rusiei și este cunoscută ca o marionetă a Kremlinului la București. Rusia ar fi pus umărul la campania sa electorală din mediul online pentru a o propulsa în Parlamentul European.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Un comentariu

  1. Perfect potrivită pentru patrioții lui Orbàn Viktor !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button