Politică

AUR: În România Educată a regimului Iohannis, peste 500 de mii de copii sunt nevoiți să trăiască cu părinții plecați la muncă în străinătate

AUR afirmă că în România Educată a regimului Iohannis, peste 500 de mii de copii sunt nevoiți să trăiască cu părinții plecați la muncă în străinătate. Acum….de sărbători, doar jumătate dintre părinții plecați în diaspora se întorc acasă.

”Alte milioane de români au decis să se stabilească în străinătate cu tot cu familie, având în suflet dorul de țară.

Sănătatea și educația nu au fost niciodată o prioritate pentru PNL și PSD. Bugetul pentru ministerul Educației este, în fiecare an, printre cele mai mici din Uniunea Europeană. Anul acesta Guvernul a alocat doar 3,3% din PIB, în condițiile în care Cultura a fost comasată cu Educația, deci mult sub procentul necesar.

De asemenea, 1 din 4 elevi din mediul rural este nevoit să renunțe la școală, din cauza sărăciei extreme în care trăiește familia lui. Așa arată România guvernată de PSD și PNL de 34 de ani. Pe 9 iunie avem șansa de a ne lua țara înapoi! Depinde de fiecare dintre noi ce alegeri vom face!”, spune AUR.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button