Opinii

Au mâncat, au băut și s-au distrat, dar pe români tot fără vize iau lăsat

Politicienii români, care mai de care mai rotofei, s-au ploconit pe la Ambasada SUA la dineul organizat de Ziua Independenței, ce va să vină, dar nimeni nu a scos o vorbă despre vize. Nu au fost invitați toți politicienii ci doar slugile din cadrul partidelor sistemului și presa ce linge bocancul stăpânilor.

Avem un parteneriat strategic cu SUA de te doare capul. Nu tu vize, nu tu investiții, nu tu democrație, nu tu autostrazi, mai și plătim tribut anual peste 3 miliarde de dolari pentru fiare vechi sau rachete pe care nu le mai vedem niciodată. Da, am comandat 7 sisteme Patriot și am primit unul. Cică ar veni în curând și al doilea. Să vă mai aducem aminte de Bechtel!?

O țară care nu investește în economia României nu va fi interesată să o apere, pentru că nu are ce. Tocmai au vândut Ford Craiova la turcii de la Otosan. La fel ca în Afaganistan, va ieși licuriciul la balcon și ne va spune că România nu mai reprezintă interes pentru Statele Unite așa că porcomeții de la București să se descurce cum pot cu ocupanții de la răsărit.

Pentru noi, românii, nu se va face nimic. Vizele mai pot aștepta, pentru că slugile trebuie ținute la poartă.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Un comentariu

  1. „…tot fără vize iau lăsat” !
    Mama ei de gramatică, mai apare și în titlu… Chiar nu a văzut nimeni ?
    În rest, mesajul transmis este corect !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button