Analist politic: guvernul forțează firmele să dea afară angajații.

Distribuie acest articol!

Un puternic semnal de alarmă este tras de către reprezentanții mediului de afaceri: guvernul liberal forțează firmele să dea oamenii afară. Nu se poate să dai 75% din salariu ca să îi suspenzi contractul de muncă și nimic în caz contrar.

Analistul politic Marius Lulea critică pe www.adevarul.ro decizia lui Orban de a nu acorda facilități companiilor care păstrează angajații în vreme de criza.

El susține că nu e normal să dai bani companiilor să dea oamenii afară, dar să nu oferi facilități ca să îi ții angajați.

El acuză guvernul și de achiziții dubioase în spatele stării de urgență. Cum nimeni nu poate fi tras la răspundere Ludovic Orban a decis să dea peste 30 de lei pe o mască către o companie nou înființată. Asta deși pe piață, la orice farmacie, același produs costă doar 5 lei. Înainte criză cumpărai 10 bucăți la 5 lei.

Este condamnabilă și lipsa de acțiune în aceste momente de criză. Se fac donații de către cetățeni pentru spitale, dar statul nu face nimic. Cu milioane de euro în visterie românii fac chetă.

În acest timp mafia politică se organizează să profite de moment.


Distribuie acest articol!
%d blogeri au apreciat: