Politică

Marius Lulea (AUR): Ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, ar trebui să își prezinte demisia de onoare pentru situația de la Spitalul Sfântul Pantelimon

Ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, ar trebui să își prezinte demisia de onoare pentru situația de la Spitalul Sfântul Pantelimon, dar și pentru situația generală din sistemul de sănătate românesc.

El știa, premierii Marcel Ciolacu sau Nicolae Ciucă știau, toți care conduc România știau și știu că în spitale se moare, că suntem ca în război.

Acest sistem este condus spre catastrofă de către PSD-PNL de 34 de ani. Scuzele de tipul „nu eram eu atunci, alții să răspundă” arată neasumarea politică a celor două partide politice.

Nu AUR a condus România!

Sistemul de sănătate este afectat grav de politizarea excesivă. Această politizare are un singur scop: delapidarea banilor din sistemul public de sănătate.

Din cauza furturilor de bani, cadrele medicale sunt lăsate fără instrumente de lucru, iar pacienții fără medicamente.

Nu îmi pot permite să arăt cu degetul către oamenii din interiorul sistemului de sănătate în ansamblul său, oameni care sunt lăsați să se descurce și să ia decizii ca pe front: cine să trăiască și cine să moară, deoarece guvernarea politică a consumat resursele necesare tratării pacienților.

Medicii trebuie ajutați să își facă treaba. Opriți furturile din sistemul de sănătate, angajați câți profesioniști sunt necesari, construiți spitale noi, moderne, sigure și îndepărtați paraziții politici care sunt de vină pentru distrugerea sistemului de sănătate, îndepărtați pe cei care nu își fac treaba, nu mai ascundeți mizeria.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button