PoliticăȘtirile 60m.RO

Te ia râsul: Cioloș spune că europarlamentarii câștigă mai puțin. Iată de ce

Nu știm cum se face că la fiecare 5 ani partidele politice pun pe primele locuri pe listele la europarlamentare numai tâmpiți.

Așa s-a întâmplat și de această dată și astfel Dacian Cioloș a ajuns eurodeputat. Ce îl califică pentru birocrația europeană nimeni nu știe, probabil relația sa specială cu PSD.

Numai orbii și blatiștii se prefac că nu văd că el a fost comisar european propus de PSD și a guvernat România un an cu susținerea PSD și cu tot aparatul central cu oamenii socialiștilor. Despre întâlnirile sale cu Ponta nici nu are rost să mai amintim, sau de rudele apropiate angajate prin structurile de forță ale statului român.

Dacian Cioloș a declarat pentru DigiFm că europarlamentarii câștigă mai puțin datorită crizei sanitare. Nu am putut intui din tonul vocii dacă o spune cu laudă sau cu regret.

Vă așteptați ca eurodeputații să fi votat vreo reducere de salariu, să își doneze salariul sau o parte din el pentru vreo cauză socială?

Nici vorbă de așa ceva. Eurodeputații câștigă mai puțin în această perioadă datorită faptului că nu mai primesc indemnizațiile ce le acoperea drumul de la București la Bruxelles.

Auziți voi dragi Români? Deși primesc salarii colosale, eurodeputații au tot felul de indemnizații. Dar românilor le plătește cineva vreo indemnizație pentru deplasarea la muncă?

Ce mai vedem aici? Că privilegiile parlamentarilor români se regăsesc și în cleptomania europeană.

Vă dați seama de ce se plânge Cioloș și care sunt problemele lor? Dar de sutele de mii de companii românești falimentate a auzit?

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.
Back to top button