Zuckerberg, mai sărac cu 7 miliarde, după ce Facebook, WhatsApp și Instagram au „stins” lumina câteva ore

Distribuie acest articol!

Mark Zukerberg pare să fi sărăcit considerabil în urma celor câteva ore în care Facebook, WhatsApp și Instagram au „stins” lumina. Mai exact, miliardarul a coborât, începând cu aseară, în topul celor mai bogați oameni din lume, aflându-se, în acest moment, în urma lui Bill Gates, creatorul Microsoft.

În momentul de față, averea lui Mark Zuckerberg a scăzut considerabil, mai exact cu 7 miliarde de dolari (totalizând acum 120,9 miliarde de dolari), ajungând pe locul cinci, în topul celor mai bogați oameni de pe planetă, informează Bloomberg.

De altfel, aceasta nu este singura lovitură pe care Zuckerberg o primește, pe plan financiar. Numai din 13 septembrie până acum, acesta ar fi pierdut, conform sursei citate anterior, 19 miliarde de dolari.

Motivul „picajului” se poate regăsi într-un reportaj realizat de Wall Street Journal, publicat în data de 13 septembrie, în care se arăta faptul că Facebook ar avea anumite probleme de care compania este conștientă, însă nu face nimic pentru a le remedia. Printre acestea se numără un anumit grad de dezinformare cu privire la revolta de pe 6 ianuarie 2021, de la Capitoliul din Washington. Mai mult, rețeaua Instagram (înfrățită cu Facebook) a fost acuzată că ar cauza probleme mentale adolescenților care o folosesc.


Distribuie acest articol!
%d blogeri au apreciat: