Știrile 60m.RO

Zelenski: „Suntem pregătiţi să purtăm negocieri cu Rusia, atât timp cât nu este prea târziu. Cu fiecare nouă atrocitate, dispare dorinţa de a negocia”

Având în vedere atrocităţile tot mai numeroase comise de trupele ruse, Kievul îşi pierde în ceea ce priveşte negocierile cu Rusia, a declarat miercuri preşedintele Volodimir Zelenski, într-un discurs online adresat studenţilor universitari francezi, relatează CNN.

„Suntem pregătiţi să purtăm aceste negocieri, aceste discuţii, atât timp cât nu este prea târziu. Cu fiecare nou Bucha, cu fiecare nou Mariupol, cu fiecare nou oraş în care există zeci de morţi, cazuri de viol, cu fiecare nouă atrocitate, dispare dorinţa şi posibilitatea de a negocia, precum şi posibilitatea de a rezolva această problemă într-o manieră diplomatică”, a declarat Zelenski, adăugând că este convins de faptul că Kievul va câştiga războiul şi va recupera toate teritoriile care aparţin Ucrainei. El a reiterat necesitatea ca Ucraina să adere la Uniunea Europeană, făcând apel la paşi semnificativi pentru a include Ucraina în această uniune, potrivit Digi24.

El a reiterat necesitatea ca Ucraina să adere la Uniunea Europeană, făcând apel la paşi semnificativi pentru a include Ucraina în această uniune.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button