Vladimir Putin a ieșit din izolare și a plecat la pescuit

Distribuie acest articol!

Administrația Prezidențială a Rusiei a publicat mai multe imagini cu președintele Vladimir Putin de la o scurtă vacanță la pescuit, de la începutul lunii septembrie, informează Reuters. Imaginile cu președintele rus vin la aproape două săptămâni, după ce Kremlinul a anunțat că acesta a intrat în izolare.

Vladimir Putin s-a oprit câteva zile în Siberia, după o călătorie de lucru în Extremul Orient rus, la începutul lunii septembrie, potrivit descrierii uneia din cele 20 de imagini publicate de Kremlin duminică, 26 septembrie.

Imaginile au fost publicate de Administrația Prezidențială a Rusiei, aceștia îl arată pe Putin cum pescuiește într-un râu, cum se plimbă pe o pajiște și stănd de vorbă cu ministrul apărării, Serghei Șoigu, partenerul său obișnuit de excursii.

La mijlocul lunii septembrie, Kremlinul a anunțat că Vladimir Putin se va afla în izolare, după ce zeci de persoane din anturajul său s-au îmbolnăvit de COVID-19.

Vladimir Putin, în vârstă de 68 de ani, s-a imunizat anti-COVID cu vaccinul rusesc Sputnik V, iar Kremlinul a anunțat că se simte bine.


Distribuie acest articol!
%d blogeri au apreciat: