[VIDEO]Claudiu Târziu: Guvernul Cîțu refuză să dezbată PNRR în Parlament pentru a ascunde eșecul coaliției de guvernare

Distribuie acest articol!

Senatorul AUR Claudiu Târziu consideră că este de neînțeles refuzul Guvernului Cîțu de a supune dezbaterii Planul Național de Redresare și Reziliență, în contextul în care actuala coaliție de guvernare a înregistrat un eșec răsunător la negocierile de la Bruxelles.

Partidul AUR a solicitat, în repetate rânduri, ca acest Plan Naţional de Redresare şi Rezilienţă, document de importanţă covârșitoare în ceea ce priveşte strategia de reformă şi investiţii pentru următorii ani, să fie asumat şi supus votului în plenul celor două camere ale Parlamentului, precizează Claudiu Târziu.

Care sunt motivele din spatele acestui refuz, se întreabă copreședintele AUR. „Oare pentru a ascunde opiniei publice negocierea catastrofală, diletantismul flagrant și prestația jenantă a tandemului Cîțu-Ghinea în fața Înaltei Porți” de la Bruxelles? Sau pentru a decide, după bunul lor plac, încotro să direcționeze cele 29 de miliarde de euro?”

Claudiu Târziu a reiterat poziția AUR față de acest proiect: „Alianţa pentru Unirea Românilor susţine oportunitatea şi necesitatea implementării acestui plan naţional, însă nu putem fi de acord cu acest modus operandi al Guvernului. PNRR trebuia dezbătut şi votat în Parlament!

Urmăriți intervenția copreședintelui AUR Claudiu Târziu din plenul Senatului din data de 28 aprilie:


Distribuie acest articol!
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: