VIDEO: Sute de oameni au ieșit în stradă la Deva. S-a cerut demisia guvernului Cîțu

Distribuie acest articol!

Sute de oameni au protestat la Deva împotriva noilor restricții impuse de guvernul Cîțu. Cetățenii au mărșăluit pe străzile orașului cu pancarte în mâini, scandând împotriva celor ce se fac vinovați de acest dezastru care a cuprins România.

Au fost afișate mesaje împotriva șefului DSU Raed Arafat, căruia i s-a cerut demisia împreună cu guvernul Cîțu și președintele Klaus Iohannis. După cum am observat Klaus Iohannis nu și-a mai pus geaca roșie, acum nu mai suntem românii lui. Devenii se plâng de faptul că restricțiile guvernului le-au distrus afacerile, au rămas fără locuri de muncă, nu mai vorbim de faptul că au fost lăsați în frig de acest ministru trădător de țară Virgil Popescu.

Planul ministrului Popescu și al liberalilor de la Deva este închiderea termocentralei Mintia și falimentarea Complexului Energetic Hunedoara.

„Eu de fapt nu fac politică, eu am niște principii. Țara asta trebuie să meargă bine înainte. Oamenii trebuie să trăiască bine, să avem spitale, să avem școli funcționale. Nu hoții ăștia câți sunt, câteva bucăți, să trăiască bine pe munca noastră. Eu și colegii mei o să încercăm, pentru tot ce-i abuz, tot ce se întâmplă în țara asta, în Hunedoara, în Deva, să luăm atitudine. Nu trebuie să ne lăsăm furați, nu trebuie să ne mai lăsăm mințiți. Noi muncim în țara, în orașul ăsta, în Deva. Noi plătim taxe și impozite, alții beneficiază de pe ele. Se fură, ne mint, ne batjocoresc”, a spus Tiberiu Barstan, într-un discurs rostit în fața protestatarilor.  


Distribuie acest articol!
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: