Internațional

VIDEO: Olaf Scholz și oficialii germani s-au aruncat la pământ în Israel

Cancelarul german Olaf Scholz și delegația oficialilor germani, care se aflau la pe aeroportul din Israel, au fost nevoiți să se arunce la pământ din cauza unei alerte de raid cu rachete, iar pe clipul video se aud rachete care zboară în apropiere.

Un clip video al incidentului, postat de agenția de știri Reuters, arată cum oficialii germani se întind lângă aeronava germană, în timp ce sirenele au pornit avertizând asupra unui posibil atac cu rachete.

Liderul german a fost dus ulterior la un adăpost antiaerian de pe aeroport.

Olaf Scholz se afla în Israel pentru a-i exprima premierului Benjamin Netanyahu solidaritatea Germaniei cu Israelul, înainte de a zbura miercuri în Egipt pentru o întâlnire cu președintele Abdel Fattah el-Sisi.

Incidentul de pe aeroportul Ben-Gurion a avut loc la scurt timp după ce au fost raportate informații despre un atac aerian asupra unui spital din Gaza, soldat cu peste 500 de morți, pe care oficialii palestinieni îl pun pe seama Israelului.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button