Politică

VIDEO: Oamenii PSD – Subprefectul lui Buzatu, clovn în Brazilia

Din păcate, nu e un trucaj ieftin, ci realitatea. El este Mircea Gologan, subprefectul județului. În timp ce acesta dansa samba în Brazilia, vasluienii făceau același lucru cu mașinile pe șoselele înzăpezite ale Vasluiului. Evident, vacanța a fost programată cu mult înainte și nu avea de unde să știe subprefectul Joker de urgia din județ. A fost o coincidență nefericită, să-i spunem! Dar de unde, totuși, această preferință ciudată pentru o costumație de clovn? Ce legătură poate fi între un politician vasluian și un circar?scrie Vremea Nouă.

Cum, de ce și de când își face vacanțele subprefectul cu oamenii de afaceri din județul Vaslui? (…)Nu știm exact câți prietenași au dansat Samba cu subprefectul, dar am putut observa lejer pe filmări cel puțin doi importanți afaceriști din județ: Ciprian Safir (creierul fierbinte al firmei Conbetas, care are multe contracte cu primăriile din județ) și Bogdan Băbușanu (un fel de Joker al pavelelor din Moldova), mai spune sursa citată.

Gologan este membru PSD, promovat in vremea când filiala era condusă de Dumitru Buzatu, aflat in arest preventiv pentru corupție.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button