Social

VIDEO: Noi bombardamente rusești la Reni: Gălățenii au urmărit de la balcon evenimentul ce a devenit o rutină

Inspectoratul General pentru Situații de Urgență a emis, duminică noapte, un mesaj RO-Alert în județul Tulcea și municipiul Galați. Populația a fost informată despre ”posibilitatea căderii unor obiecte din spațiul aerian”.

  • ”În urmă cu scurt timp Inspectoratul General pentru Situații de Urgență a emis un mesaj Ro-alert prin care populația din zona de nord a județului Tulcea este informată despre posibilitatea căderii unor obiecte din spațiul aerian. Mesajul este unul de informare și prevede recomandări de protecție pe care locuitorii din zonele vizate trebuie sa le ia În cazul în care aceste obiecte cad în apropierea zonelor locuite. Mesajul ro alert a fost transmis pentru zona de nord a județului Tulcea și zona de frontieră din municipiul Galați respectiv plaja Cotul Pisicii către Vama Giurgiulești”, se arată în mesajul transmis de autorități.

În tot acest timp, mai mulți localnici au filmat și au publicat pe rețelele de socializare un atac drone, respectiv bombardamentele. Localnicii din Galați și Periprava au publicat clipuri video cu bombardamentele de pe malul ucrainean

PERIPRAVA

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button