Politică

VIDEO/Membri ai AUR Ilfov au fost agresați fizic de interlopii lui Pandele în fața Primăriei Voluntari, în timp ce promovau protestul din 6 mai împotriva legilor anti-naționale

În această perioadă, echipele locale AUR desfășoară o mini-campanie de promovare a protestului din 6 mai împotriva legilor anti-naționale (proiectul legilor educației, proiectul de lege 145/2023 privind organizarea activităţii de prevenire a separării copilului de familie și proiectul de lege privind privatizarea ultimelor companii de stat) și desfășoară mai multe acțiuni locale.

Se pare că acțiunile desfășurate de AUR devin incomode pentru apropiații clientelei politice – mai mulți membri ai AUR Ilfov au fost luați în vizor de către un grup de interlopi, între care un individ recalcitrant a trecut la fapte în fața primăriei Voluntari, orașul baronului PSD, Florentin Pandele. În urma incidentului, AUR Ilfov a depus plângere penală pentru amenințare, lovire și distrugere.

Potrivit unui comunicat de presă, incidentul a avut loc în timpul unei acțiuni derulate sub sigla Alianța pentru Unirea Românilor (AUR). Unul dintre membrii echipei AUR a fost scuipat și lovit cu pumnul de agresor, care și-a ieșit din minți la vederea însemnelor AUR. Agresorul se afla în compania unui grup de aproximativ 20 de persoane.

Chiar dacă înaintea incidentului membrii AUR au fost chestionați de Poliția Locală cu privire la activitatea desfășurată, în momentul evenimentului polițiștii locali erau retrași în proximitatea primăriei, neintervenind împotriva agresorului.

Acțiunea AUR a fost promovată atât pe rețelele de socializare, cât și zilele trecute prin pliante ce anunțau ora și locul desfășurării, astfel încât oricine putea să știe despre desfășurarea acțiunii, inclusiv susținătorii primarului Pandele.

AUR Ilfov depus plângere penală pentru amenințare, lovire și distrugere. „Românilor nu trebuie să le mai fie frică de securiști, baronii locali și ciracii lor, așa că vom merge până la capăt și vom curăța județul Ilfov și toată țara de baroneții locali și grupurile de interlopi care terorizează populația”, au transmis membrii echipei.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button