Politică

VIDEO// George Simion, în timpul discursului președintelui Ucrainei: Domnul Zelenski nu vorbește despre terorizarea românilor din Ucraina

Președintele AUR, George Simion, prezent în Parlament la discursul video al lui Volodimir Zelenski, a comentat în timpul alocuțiunii despre situația celor 500.000 de români din Ucraina.

„Avem 500.000 de români în Ucraina, de care clasa politică românească nu s-a interesat. Domnul Zelenski nu vorbește despre terorizarea românilor din Ucraina, spune despre Nicolae Ceaușescu.

Rusia este un stat agresor, în frunte cu un criminal de război, Vladimir Putin. Dar și Ucraina, nu se poate compara, dar vreau să subliniez că și Ucraina a fost un stat care s-a purtat urât cu românii care trăiesc acolo. Cineva trebuie să le zică faptul că nu se mai poate întâmpla ce s-a întâmplat în ultimii 30 de ani cu deznaționalizarea românilor.”, a spus George Simion în timpul discursului lui Volodimir Zelenski.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button