Politică

VIDEO: Emil Boc, pus în corzi de activiști! A fost întrebat de mafia imobiliară și gunoaie

Maria și Marian Saioc, doi activiști din Constanța care filmează în primăriile din țară, au intrat și în biroul lui Emil Boc, de la Primăria Cluj-Napoca. Primarul Clujului a avut o atitudine isterică și nu știa cum să scape de cei doi activiști, având în vedere că a fost întrebat de mafia imobiliară și gunoaiele care provoacă neplăceri în ultima perioadă clujenilor.

„Clujenii ne-au chemat. I-ați prostit pe clujeni să vă voteze pentru acel aquapark”, au afirmat aceștia. „Ia uite, Boc fuge”, au mai spus cei doi.

Precizările Mariei Saioc

„La Primăria din Cluj, Emil Boc ne îmbrâncește pentru a scăpa de întrebari incomode. Emil Boc încearcă să ne deposedeze de un telefon și ne confiscă o lavaliera! în urma sesizarilor noastre Clujul a scăpat de mirosul insuportabil dar a ramas cu mafia imobiliară pe care Kövesi o tolerează?”, a spus tânăra, în comentariul care a însoțit filmarea pe Facebook.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button