Social

VIDEO: Coliziune evitată în ultimul moment cu o mașină care circula pe contrasens pe podul peste Dunăre de la Brăila

Camera de bord a unei mașini a surprins momentul în care un conducător auto a pătruns pe contrasens pe podul suspendat de la Brăila. Ceilalți șoferi au oprit pentru a evita producerea unui accident.

Un incident ce se putea solda cu producerea unui grav accident rutier a avut loc zilele trecute pe podul suspendat de la Brăila. Un șofer a intrat din greșeală pe contrasens și s-a oprit chiar în fața mașinilor care circulau regulamentar pe pod.

Conducătorul auto a întors mașina și a plecat, ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat. Momentul a fost surprins de camera de bord a uneia dintre mașinile care circulau regulamentar pe pod. Polițiștii s-au autosesizat în acest caz și fac cercetări pentru a-l identifica pe șofer.

„Având în vedere imaginile video din spațiul public, ce prezintă un șofer care se deplasează pe contrasens, pe un tronson de drum ce face legătura cu podul suspendat peste Dunăre, Inspectoratul de Poliție Județean Brăila este abilitat să comunice următoarele: Polițiștii rutieri au demarat verificări pentru identificarea șoferului în cauză și luarea măsurilor legale ce se impun”, au precizat reprezentanții IPJ Brăila.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button