Politică

VIDEO/ Ana Loredana Predescu: Podul de la Voila-Cincu reprezintă un alt episod din „Brașov-județul marilor proiecte” abandonate

Deputata AUR Ana Loredana Predescu, candidată la șefia CJ Brașov, spune că podul de la Voila-Cincu reprezintă un alt episod din „Brașov-județul marilor proiecte” abandonate și lăsate de trei ani în degradare de administrația PNL a Consiliului Județean.

„Imaginile nu sunt din Ucraina, sunt ruinele podului de la Voila – Cincșor, obiectiv de importanță strategică pentru trupele NATO, care zace în aceasta stare de peste trei ani.

Soldații americani care veneau să desfășoare operațiuni la baza militară de la Cincu, utilizau frecvent acest pod. Acum, ocolesc cinci kilometri pentru a putea ajunge la bază.

Doi ani au durat negocierile pentru dărâmarea podului între Consiliul Județean Brașov și Hidroelectrica. Dacă valoarea inițială a investiției, calculată în 2017, era de 16 milioane de lei, între timp, a ajuns la suma de 27 de milioane de lei deoarece costurile de execuție au crescut.

Este dovada marilor proiecte realizate de actualul ministru al Dezvoltării, domnul Adrian Veștea, care a semnat atât dărâmarea cât și proiectul de reconstruire a podului acesta.

Dacă nu am fi știut că este vorba despre nepăsare și incompetență, poate unii dintre noi am fi fost tentați să credem că administrația liberală are alte preferințe geopolitice”, a scris deputata, pe Facebook.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button