Magazin

Vali Mihăilă în lot pentru duelul cu Torino

Valentin Mihăilă a fost inclus în premieră de Fabio Liverani, antrenorul Parmei, în lot pentru un meci.

Fotbalistul român de 20 de ani a impresionat sezonul trecut la Craiova și la naționala de tineret, prestații ce i-au convins pe cei de la Parma să-l transfere în ultimele ore ale ultimei perioadei de mercato.

În schimbul lui Valentin Mihăilă, Parma a plătit o sumă importantă pentru Liga 1, 8.500.000 de euro.

Salariu impresionant pentru Valentin Mihăilă la Parma

Conform lui Giovanni Becali, cel care deține firma de impresariat care-l reprezinta pe Valentin Mihăilă, mijlocașul de bandă câștigă 60.000 de euro lunar la Parma. De asemenea, fostul agent a dezvăluit că transferul de la Craiova putea pica în ultimul moment, tocmai din cauza problemelor medicale care nu i-au permis lui Mihăilă să joace deloc după transferul în Italia.

Am vorbit cu cei de la Parma, pentru că trebuiau să-i plătească băiatului banii pe octombrie. Și am vorbit cu americanul ăsta, care e patron. Trebuiau să-i achite 60.000 de euro pe lună. Păi, are 630.000 de euro net pe sezon. La Craiova avea 3.000 de euro! Dacă nu aveam oameni de-ai mei pe acolo, îl împachetau și-l trimiteau acasă. La vizita medicală l-au găsit cu pubalgie. M-au întrebat ce facem. Am stat de vorbă cu ei, le-am spus că are 20 de ani, că este o investiție. L-au dus la Munchen, cu doctorul, a doua zi l-au operat, după care a treia zi l-au adus acasă”, a dezvăluit Becali.

Sursă text: digisport.ro

Sursă foto: telekomsport.ro

Back to top button