Politică

Valentin Cioromelea (AUR): Guvernarea PNL a căpușat sistemul energetic național

După ce a căpușat Apele Române prin angajarea unei chelnerițe pe post de inginer în cadrul Administrației Bazinale de Apă Prut-Bârlad, PNL nu se oprește aici. De data aceasta, o dansatoare din buric a fost angajată la SMART S.A., o subsidiară a Transelectrica – compania de stat care asigură mentenanța Sistemului Energetic Național.

Așadar, PNL sfidează în continuare românii și căpușează companiile strategice. Ce fel de inginer ar fi putut fi o chelneriță fără studii în domeniu? Ce o recomandă pe o dansatoare din buric ca să poată lucra într-o companie din sistemul energetic național? Se pare că toate partidele aflate la guvernare nu urmăresc decât un singur obiectiv: să-și plase oamenii lor în funcții importante, fără să organizeze concursuri în concordanță cu cerințele postului, în timp ce înșiră minciuni peste minciuni cu privire la „realizările” lor din aceste luni de guvernare.

Sper ca, peste 4 ani, când vor fi din nou alegeri, românii să nu uite toate aceste evenimente și să taxeze partidele aflate la guvernare. Noi, AUR, nu vom uita și vom lupta pentru ca interesele țării să fie pe primul loc. Alianța pentru Unirea Românilor este singura alternativă la toate aceste partide care au demonstrat că sunt incapabile să gestioneze resursele tuturor românilor.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.
Back to top button