Știrile 60m.RO

USR urmărește schimbarea conducerii TVR

Iulian Bulai (USR), preşedintele Comisiei pentru cultură, arte, mijloace de informare în masă din Camera Deputaţilor, a reacționat la programul de Revelion de la TVR, susținând că a luat în râs toate măsurile luate în timpul pandemiei și a promovat oameni care sunt „fani ai teoriilor conspiraționiste”.

Deputatul consideră că singura soluție ar fi schimbarea conducerii TVR. Televiziunea română este de interes atât pentru PNL, cât și pentru USR, iar printre potențialii candidații la conducerea acesteia se numără și Mădălina Dobrovolschi, fost purtător de cuvânt al președintelui Klaus Iohannis, potrivit cotidianul.ro.

„Experiența mea cu comisiile de anchetă parlamentară față de TVR este una tristă. Dezvăluirile mele cu privire la încasările colaboratorilor TVR au dus la decizia de a face o comisie de anchetă parlamentară în primăvara lui 2019. Nu s-a ținut niciodată nicio sedință. Am fost singurul om din Parlament care, de atunci, a intervenit constant la multe ședințe de plen pentru a face apel de constituire a ședinței. Nu s-au vrut constituirea și începerea lucrărilor comisiei de către niciun partid, cu excepția USR, care a publicat acele încasări uriașe ale colaboratorilor TVR”, a scris Bulai pe pagina sa de Facebook.

„Rapoartele de activitate TVR și SRR trebuie discutate și respinse în Comisia de cultură, pentru a permite o nouă conducere a acestor instituții. Până acum nu s-a dorit acest lucru”, a mai spus acesta.

Back to top button