Știrile 60m.RO

USR, sponsorizat gras în 2016 de firmele „sponsorului lui Iohannis”

Cătălin Drulă acuză faptul că licitația Poliției Române, câștigată de un apropiat al președintelui Iohannis, ar fi cu dedicație, însă firmele patronate de Michael Horst Schmidt au sponsorizat și USR în anii trecuți. Acum USR doar mușcă mâna care i-a hrănit. Afacerea de mare corupție privind achiziția de mașini BMW este mai mult decât evidentă, dar să vedem ce bani a primit USR de la Schmidt.

USR, finanțare de la firmele lui Michael Schmidt

Potrivit datelor publice, în 2016, adică în momentul în care erau la început, USR-iștii au primit finanțări exact de la firmele lui Michael Schmidt.

Cinci firme, din care patru fiind din MHS Holding, aparţinând omului de afaceri Michael Horst Schmidt, au făcut donaţii către USR, care au totalizat 130.000 de lei în 2016. Este vorba despre MHS Truck Bus SRL – 50.000 de lei. MHS Otopeni Truck Bus SRL – 22.000de lei, MHS Leasing and Rentig SRL – 22.000 de lei, MHS Truck Service SRL – 21.000 de lei şi Rhennania IMMO SRL – 15.000 de lei. În afară de ultima, celelalte sunt din holdingul controlat de Schmidt.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button