PoliticăRepublica Moldova

Un vicepreședinte AUR vorbește despre situația de la Chișinău: două clanuri de bat, iar frații noștri suferă

Marius Lulea, vicepreședinte AUR, consideră că la Chișinău cele două tabere nu se bat pentru interesul fraților români din Basarabia ci pentru a cele două clanuri provenite din partidul comunist să pună mâna pe bugetul de stat:

“La Chișinău asistăm la un circ ieftin din partea a două clanuri provenite din partidul comunist. Două tabere folosesc ilegal instituțiile statului pentru a putea obține cât mai mult din bugetul de stat și din folosirea ilegală a aparatului de stat.

Nu există putere și opoziție, bine și rău, pro-România sau pro-Rusia. Sunt oameni de pe aceeași parte a baricadei și care au delapidat miliarde de euro în ultimii 30 de ani. Ce naște din pisică șoricei mănâncă, nu fiți naivi. Nici Maia Sandu nu este fecioară, nici Igor Dodon un naționalist moldovenist. Ei sunt cele două fețe ale aceleași modene, plimbate în fața alegătorilor pentru a se mima democrația și rotația partidelor.

La momentul de față asistăm la un spectacol ieftin ca moldovenii să uite de pandemie, de situația economică dezastruoasă, de românii basarabeni alungați de Maia Sandu și Igor Dodon.

Basarabia are nevoie de o schimbare profundă, de oameni noi, de patrioți adevărați cu dragoste față de România întregită.Sigur că trebuie alegeri anticipate, dar numai pentru ca aparentele tabere să fie îndepărtate.

Vorbim de oameni care au mai fost acolo și tot prost a fost. Fraților, nu vă mai lăsați manipulați de aparatul lor de propagandă” a scris Marius Lulea, vicepreședinte AUR.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.
Back to top button