Internațional

Un transsexual, desemnat ”cea mai bună actriță feminină” la Cannes; Marcel Pavel, ironic: „Ăsta da…”progres”!

„Karla Sofia” Gascon, un bărbat care se identifică ca fiind femeie, a câștigat premiul pentru interpretare feminină la cea de-a 77-a ediţie a Festivalului de Film de la Cannes.

În vârstă de 52 de ani, Karla Sofia Gascon este un bărbat care și-a început tranziția de gen la vârsta de 46 de ani. În film, joacă rolul principal, cel al Emiliei Perez, şi cel al persoanei care a fost în trecut, un narcotraficant care se numea Manitas.

Karla Sofia Gascon, Selena Gomez şi Zoe Saldana au fost recompensate cu titlu colectiv pentru interpretările lor din filmul „Emilia Perez”, regizat de Jacques Audiard.

„Karla Sofia Gascon, un bărbat în vârstă de 52 de ani, a câștigat trofeul pentru cea mai bună actriță feminină la Festivalul de Film de la Cannes! Ăsta da…”progres”!”, a scris cunoscutul cântăreț Marcel Pavel pe contul său de Facebook.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button