Politică

Un profesionist pentru București! AUR a depus candidatura lui Mihai Enache pentru Primăria Capitalei

AUR a depus, luni, la Biroul Electoral Municipal, candidatura lui Mihai Enache pentru Primăria Capitalei, preşredintele AUR George Simion afirmând că va merge zi de zi alături de acesta pentru a face campanie.

”Voi merge zi de zi alături de Mihai Enache, tocmai pentru că mi-e greaţă de ce ofertă xistă în momentul ăsta pentru locuitorii Bucureştiului. Vom face campanie, iar cei care pentru sume mai mare sau  mai mici dau publicităţii sondaje de opinie evident false vor fi contrazişi de rezultatele de la sfârşitul zilei de 9 iunie. Sunt cât se poate de determinat să susţin oferta AUR pentru Primăria Bucureştiului, am primit fel de fel de încercări de diversiuni, nume vehiculate ca şi candidaţi AUR, noi mergem cu ai noştri şi ne batem pentru bucureşteni”, a declarat George Simion în cadrul evenimentului de depunere a candidaturii.

Mihai Enache, candidatul AUR la Primăria Capitalei, a declarat că are peste 8 ani de experienţă în administraţia publică locală a Bucureştiului şi că a gestionat bugete de sute de milioane de euro, fonanţate din fonduri europene, care sunt funcţionale azi şi au schimbat în bine viaţa bucureştenilor şi a enumerat staţia de metrou Tudor Arghezi, parcarea care asigură acestei staţii o legătură directă oamenilor, Spitalul de stomatologie, bazin de inăt sau şcoli.

”Bucureştenii aşteaptă rezultate de prea multe mandate de la primarul general, au avut aşteptîări mari şi de la actualul edil, Nicuşor Dan, dupămarea dezamăgire a mandatului Gabrielei Firea. Este uşor de urmărit programul electoral al lui Nicuşor Dan pentru a vedea că nu şi-a îndeplinit nici măcar o promisiune din toate minciuniel din 2020 cu care a păcălin bucureştenii”, a spus Enache.

El a mai afirmat că soluţiile pentru Bucureşti există, le auzim în fiecare campanie electorală, însă ele trebuie transpuse în teren de un specialist cu pregătire şi cu experienţă în administraţia publică locală iar acel specialist  este el.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button