Știrile 60m.RO

Un om promovat de Dragnea și Dăncilă, venit din PSD, a fost pus șef al Protecției Consumatorului. Horia Constantinescu a mai condus ANPC în 2019

Şeful Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor Constanţa, Horia Constantinescu, a fost numit în funcţia de preşedinte al Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorului, printr-o decizie a premierului Nicolae Ciucă, publicată, vineri seară, în Monitorul Oficial. Horia Constantinescu a mai condus ANPC în 2019. La finalul anului trecut, Horia Constantinescu s-a reînscris în PSD.

În Monitorul Oficial 68 de vineri seară a fost publicată decizia privind numirea lui Horia-Miron Constantinescu în funcţia de preşedinte al Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor.

”Începând cu data intrării în vigoare a prezentei decizii, domnul Horia-Miron Constantinescu se numeşte în funcţia de preşedinte al Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor”, este decizia premierului Nicolae Ciucă, informează News.ro.

Horia Constantinescu a devenit şeful Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor Constanţa în anul 2017, iar câteva luni în 2019 a mai ocupat funcţia de preşedinte al ANPC.

El a candidat ca independent la Primăria Constanţa, după ce a demisionat din PSD. Apoi, după alegerile locale, a lucrat timp de mai multe luni în cadrul Primăriei Constanţa, conduse de liberalul Vergil Chiţac, fiind directorul Direcţiei Servicii Publice.

În toamna anului trecut a plecat din Primărie şi s-a întors în fruntea Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor Constanţa. De asemenea, la finalul anului trecut, Horia Constantinescu s-a reînscris în PSD Constanţa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button