Știrile 60m.RO

UN IEPURE. Pentru împrumuturile gigantice făcute, Cîțu a fost pus de stăpâni premier

Președintele României l-a nominalizat pe Florin Cîțu ca și viitor premier al României.

Fostul ministru de finanțe are sarcina dificilă de a forma o majoritate și a conduce un guvern.

Pentru acest lucru Ludovic Orban a fost dat la o parte, nu că acesta ar fi avut vreo performanță deosebită în condițiile în care investițiile publice s-au prăbușit.

Ce îl recomandă pentru acest lucru? Faptul că în plină criză sanitară a reușit aproape să dubleze datoria externă a României, împrumutându-se cu sume exorbitante de bani și la dobânzi colosale.

Nu era de ajuns că noi eram datori, am avut nevoie de numai un an de conducere PNL, fostă PDL, ca să dublăm datoria externă, astfel încât și copiii noștri să fie datori.

Nu vă imaginați că acești bani au venit la noi, banii sunt doar pe hârtie, nici nu au plecat de acolo de unde ar fi trebui să vină.

Stăpânii României s-au gândit chiar să îl premieze pe Cîțu pentru aceste mari realizări, așa că îl vor pune și premier.

Nu se știe dacă propunerea este pe bune sau doar o încercare a lui Iohanis de a testa posibilitatea formării unei noi majorități parlamentare în condițiile în care PNL a reușit să obțină un rușinos 25% la alegerile parlamentare, doar dublu față de AUR, un partid apărut de nicăieri dar care a stricat toate planurile dinainte de alegeri.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.
Back to top button