PoliticăȘtirile 60m.RO

Un deputat AUR a propus sancțiuni mai aspre pentru cei care poluează ilegal

Gianina Șerban, deputat de Ilfov al partidului AUR și membru în Comisia pentru mediu și echilibru ecologic din Camera Deputaților, a inițiat o propunere legislativă pentru modificarea și completarea Legii nr. 211/2011 privind regimul deșeurilor. Proiectul prevede sancțiuni mai aspre pentru cei care poluează ilegal.

Gianina Șerban a precizat că această inițiativă este prim pas în lupta împotriva abandonării ilegale a deșeurilor.

Propunerea legislativă vizează înăsprirea sancțiunilor și a pedepselor pentru cei care poluează solul, apa și aerul prin nerespectarea depozitării corespunzătoare a deșeurilor, deversarea poluanților în ape, arderi ilegale, introducerea ilegală a deșeurilor în scopul eliminării acestora”, a declarat deputatul AUR, cu mențiunea că persoanele interesate pot urmării derularea procedurii legislative la acest link.

Gianina Șerban a dat asigurări că va continua lupta protecția mediului atât în teren, cât și legislativ. „Sesizările dumneavoastră sunt atent studiate pentru a găsi cele mai bune soluții și viitoare proiecte legislative. Prin AUR, vocea ta se aude în Parlament”, a subliniat parlamentarul AUR.

Back to top button