Social

Un buștean a căzut dintr-un camion încărcat cu lemne și a străpuns parbrizul unei mașini – șoferul și pasagerii au scăpat ca prin minune

Un accident șocant s-a petrecut luni seară, pe Drumul Național 10, în județul Brașov. Un buștean a căzut dintr-un camion încărcat cu lemne și a pătruns prin parbrizul unei mașini în care se aflau patru persoane. Doar norocul a făcut că șoferul și ceilalți trei pasageri să scape nevătămați.

Accidentul a avut loc în localitatea Teliu. Camionul, înmatriculat în Covasna, avea o încărcătură de peste 40 de tone de lemne pe semiremorcă și pe remorca atașată. Buștenii nu erau asigurați cu chingi speciale, iar la un moment dat unul dintre ele a zburat efectiv și s-a înfipt în parbrizul unui autoturism marca Audi, care era înmatriculat în Austria. Bușteanul a pătruns prin parbriz și s-a oprit după tetierele scaunelor din față.

Cei patru tineri care se aflau în vehicul erau români veniți în vacanță. Din fericire nicio persoană nu a fost rănită, dar șoferul autoturismului a făcut un atac de panică și a fost transportat la spitalul din Sfântu Gheorghe pentru îngrijiri suplimentare.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button