Politică

Umilinţă suferită de PSD la Simfonia Lalelelor: George Simion i-a scos din minți!

Pe principiul, „Cine n-are loc de mine, să stea înghesuit”, PSD Argeș a suferit astăzi o umilință rară, transmite presa locală.

În Argeșul cu scor de Coreea de Nord, când vine vorba de PSD, în culmea ” Simfoniei Lalelelor”, la tovarășul Gentea acasă, George Simion de la AUR a polarizat toată atenția miilor de piteșteni și a ocupat spațiul central al esplanadei de la Primăria Pitești. Toată spuma pesedistă, în frunte cu Bălășoiu care stătea ca păduchele în frunte, a trebuit să facă pasul în lateral.

Când s- a terminat parada liderii PSD erau încântați și atunci când îi salutau doi-trei pensionari, ceilalți, sute de cetățeni, polarizandu-se în jurul liderilor AUR.

Reamintim că valul pe care se află AUR în sondaje se datorează și multor foști votanți ai stângii iar îngrijorarea este mare în sânul celor cu trandafirii.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button